برگزاری هجدهمین کنفرانس کارآفرینی بین المللی دانشگاه مک گیل کانادا در امارات متحده عربی با همکاری کرسی یونسکو کارآفرینی دانشگاه تهران

به استحضار علاقمندان محترم می رساند که دانشگاه مک گیل کانادا (با حضور جناب آقای دکتر حمید اعتماد،سردبیر مجله Journal of international Entrepreneurship) با همکاری کرسی یونسکو کارآفرینی دانشکده (جناب اقای دکتر فقیه و سردبیر مجله  JGER) هجدهمین کنفرانس کارآفرینی بین المللی مک گیل را در زمینه New Frontiers in International Entrepreneurship در دانشگاه امارات متحده عربی در 28 فوریه تا 3 مارچ 2015 برگزار خواهد کرد. در این کنفرانس پنل ویژه ای به دانشکده کارآفرینی اختصاص یافته است.

برای دریافت اطلاعات بیشتر با جناب آقای دکتر نظام الدین فقیه؛ رئیس کرسی یونسکو کارآفرینی با آدرس faghihnezam@ut.ac.ir تماس حاصل فرمایید.

دریافت فراخوان مقاله